Salam Sejahtera semua..

PERHATIAN...

Saya hanya mengambil order untuk bulan puasa & hari raya sahaja.
Sekiranya berminat untuk menempah didalam bulan bulan yang lain minimum order adalah 200 pek / 100 kg.

100% Keluaran Bumiputera ( bisnes kat dapur rumah je )
100% Kacang Hijau

TEMPAHAN MULA DIBUKA SEKARANG.....

Untuk sebarang tempahan :
- Individu
- Peniaga2 Bazar
- Pemborong

Kepada pembeli atau agen yang berminat untuk berurusan dengan kami boleh menghubungi 012-6962625/0173521225/01115322625

Lokasi penghantaran sekitar Lembah Klang . ( Hantar terus by hand )
Caj akan dikenakan untuk pesanan dibawah 20pek/10kg.

Kepada yang berada diluar kawasan sila hubungi saya untuk bincang cara penghantaran.

Khidmat penghantaran melalui Pos ke Sabah & Sarawak.
Caj akan dikenakan mengikut kadar berat (berat asas bungkusan atau VOLUMETRIK - mana yang lebih tinggi) sepertimana yang telah ditetapkan oleh Pos Malaysia.
Berikut adalah panduan untuk anda mengenai kadar caj yang dikenakan oleh Pos Malaysia.
Panduan Pos Malaysia
Panduan Kiraan Volumetric Weight
(Lebar x Panjang x Tinggi /6000 = KG) - Kiraan dalam cm..

Adakalanya caj yang dikenakan adalah berdasarkan kadar berat kiraan VOLUMETRIK (saiz bungkusan) dan bukan mengikut berat sesuatu pakej. Jadi kepada yang nak buat pesanan melalui pos adalah lebih baik untuk anda membuat pesanan dalam kuantiti yang banyak. Takut nanti caj pos lagi mahal dari harga produk.

Harga : RM13/pek/500gm
Bayaran : C.O.D / Bank In M2U (162647037807 / Nor Ishraf Bakar)

Hubungi nombor yang tertera dibawah untuk pertanyaan.

H/P : 0126962625
0173521225
01115322625

atau

email : ishraf@destinigroup.com

Thursday, September 6, 2012

Assalamualaikum

Dah lama dah rasenye x update kat sini. Sibuk ngan kerja kerja harian yang lain. Rasanya masih belum terlewat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada pembaca yang sudi menyinggahkan diri kat sini. Kepada yang yang ada buat order dengan saya Terima Kasih saya ucapkan & kepada yang  tak dapat tu saya minta maaf sangat sangat. Takde rezeki. Insyallah tahun depan kalau dapat buat lah order awal sikit bagi mengelakkan tak cukup stok. Lagipun tahun ni memang stok Batang Buruk buat sikit je. Sebab isteri besalin sebelum puasa hari tu. Jadi mak mentua saya tak dapat nak buat banyak sebab sibuk menjaga isteri yang berpantang di kampung. Alahamdulillah, selepas  5 tahun baru lah nak dapat sorang ni.

Ok, update terbaru,

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? 

Sekarang ni saya dah ada menyediakan perkhidmatan mencetak baju t-shirt untuk sebarang aktiviti. Perkahwinan, baju rewang, kelab, pertubuhan, persatuan, syarikat, family day, couple t-shirt, atau pun untuk dijadikan hadiah kepada seseorang. Menggunakan teknik Silk screen sebagai teknik utama saya namun kalau ada yang nak Heat Press, Embroidery (sulam) atau Direct To Garment (DTG) pun boleh. Harga bergantung kepada kuantiti,  material baju yang dipilih dan juga design yang dikehendaki.

Boleh emailkan design anda dan juga kuantiti yang dikehendaki kepada nibtshirtprinting@gmail.com untuk sebutharga. Atau sms ke 0194960471 kuantiti baju, jumlah warna, jenis kain & saiz priniting (A3 or A4)
bagi mendapatkan anggaran harga. Setiap pertanyaan akan saya balas dalam masa 48 jam.


Screen Printing 

Silk screen Printing adalah kaedah yang paling murah sekali sekiranya anda nak mencetak dalam kuantiti yang banyak.

Harga saya untuk T-Shirt 100% Cotton 160gsm


Qty / Pcs
Charges (RM)
TOTAL (RM)
T-Shirt (size S - XXL)
20
7.50
150.00
1 color 1 side printing
20
1.50
30.00
*minimum charges for printing = RM30 / 20pcs
*additional color = RM1 / side
Blok A4 ( 1color x 1 blok )
1
30.00
30.00
Total

210.00
Average p/pc

10.50


Minimum charges for printing = RM30

  • Sekiranya kuantiti baju kurang dari 20 helai caj printing akan tetap dikenakan sebanyak RM30.
  • Kuantiti melebihi 20helai harga akan dicaj mengikut kuantiti baju.

Custom Couple T-shirt
RM50 / pasang
Design anda sendiri
Material : Pilihan anda.




Ahhh...dah jam 8.00am. Nak kene bersiap pi kerja. Nanti saya sambung & update dengan gambar & katalog. Jangan lupa kalau ada masa singah singgah lah ke NIB T Shirt Printing dan juga NIB Online Handbags. Kedua dua blog tu saya punya jugak. Buat sampingan nak carik income sikit. Buat masa ni keduanya tak berapa nak kemaskini sangat. Akan diupdate dari masa kesemasa.

Wednesday, January 11, 2012

Two Tone Dark Purple Denim Jersey Jubah

Price

:

RM189.00 RM129.00

Availability

:

In Stock

Model / Code

:

SDD2729

Material

:

Denim Jersey

Origin

:

Malaysia

Color

:

Two Tone Dark Purple

Description

A trendy two tone dark purple denim jersey jubah with decorative buttons.

Size Measurement

Size

S

Bust (Ukur Lilit Dada)

37

Shoulder (Bahu)

14

Sleeve Length (Panjang Tangan)

22.5

Waist (Ukur Lilit Pinggang)

33

Hips (Ukur Lilit Punggung)

42

Body Length (Panjang Baju)

56.5

End of Sleeve Width (Lebar) Pergelangan Tangan)

11

Side Slit (Belahan Tepi)

None / Tiada

 

Note:

All measurements are in inches.

Please allow +- 0.5 inch difference.

All of our styles are available in limited quantities and they sold out very fast.



--
Chitra Delima
Online blog shop
http://www.chitradelima.blogspot.com


Wednesday, January 4, 2012

Peanut Barley


Peanut Barley
RM 15 / 500gm
Call 012 6962625 

Pati Jus Delima

Pati Jus Delima
Produk dari Turkey
100% Perahan Delima
RM 25 / 250ml
Free Delivery
Call 012 6962625

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...